Thursday, September 2, 2010

Kladdekaka

Sitter och njuter av en bit kladdekaka och funderar som vanligt på en massa.... Barnen sover och det är lugnt i huset. Det enda som hörs är Bisses andningar. Han ligger och sover så gott i sin hörna vid tv:n. Jag har ställt in timern på lamporna igen så här är lite ljus i huset :-) Blev mörkt snabbt som kvällarna tycker jag. Vi är inne i September och det känns som början på hösten, trots att det varit soligt och ganska skönt idag.

Det blir ingen förskola för N & G i morgon. Deras mormor och morfar kommer och ska ha dem några timmar. N är så förväntansfull. Var ett tag sedan de träffades. Han tycker det är så kul att få följa med dem själv, utan sin mamma och mig :-) G han bryr sig nog inte så mycket än. Svårt för en liten pojke att föreställa sig vad de ska göra. Jag är dock säker på att han kommer att skina som en sol när han ser dem i morgon :-) Lilla M ska stanna hemma och mysa med pappa! Tror vi ska passa på och ge oss ut med vagnen och ge Bisse en riktig långrunda. Det förtjänar han verkligen. Han är så tålmodig med barnen och blir aldrig arg, när de klättrar på honom etc.

Nu har jag druckit lite c-vitamin i förebyggande syfte. Jag gör det med förhoppning om att slippa alla förkylningar som lurar. Hoppas det fungerar så jag slipper sånt jobbigt!

No comments:

Post a Comment