Tuesday, November 2, 2010

November... Min stora kille fyller snart 5 år. Jisses jötapetter, vart har dessa 5 åren tagit vägen ;-)

Noahs förskoletid är snart förbi... De första gyllene åren tjoff.... Både trist och kul. Trist att han inte längre är den lille plutten med de mörka bruna ögonen som följer en vart man går. Kul för han diskuterar, har en egen åsikt, gör precis som han vill :-) Den ungen kommer att gå långt! Han har en vilja av stål! Älskar dig Noah! Du ska få en födelsedag du aldrig gömmer :-) En dag precis i din stil gubben!

Var på bvc med Mirabus när de stora var på förskolan. Hon var inte alls på humör där inne. Konstigt för hon är ALLTID glad annars. Så typiskt.. Men de vet ju hur glad hon brukar vara. Men det skadar ju aldrig när de är lite sammarbetsvilliga de små liven :-)

Gustav har fått upp ögonen får Noahs brio tågbana. Nu byggs det (försök till att bygga) för fulla muggar och körs med tåg. Han tycker det är jättespännande när vi står och väntar vid bommarna. Hör han signalen säger han direkt: "nu kommer tåget", "måste titta", så står han där och vinkar när tåget åker förbi :-)

Det är mörkt och troligtvis fortfarande regn i luften utanför. Alla barnen sover. Dags att ta med Bisse ut på en promenad. Ska sms:a brorsan och se om han vill hänga med ut med Oskar :-)

Ha det gott!!!!

Tjing J

No comments:

Post a Comment