Tuesday, July 27, 2010

Barfota



Barnen springer barfota i gräset. Så underbart att se. Barfota och skitiga fötter, det är sommar det :-) Anneli, Vilhelm och Lovis har varit här idag och lekt och fikat med oss. Jag älskar denna "nya" värmen. Svensk sommar ska inte vara värmare än såhär tycker jag.

I morgon ska vi till Brio lekoseum i Osby är det tänkt. Har länge tänkt på det. Ska bara kolla upp deras öppettider med. Tror pojkarna hade gillat det :-) Var ett bra tag sedan sist vi var där!

Mira sitter mycket i sin sitter och skiner som en sol när syskonen pratar med henne. Så gulligt att se! Hon är en så glad liten tjej, vår "fialotta" :-) Babygymmet fungerar rätt så bra. Men hon vill gärna att vi sätter lite "snurr" på leksakerna. Lite sällskap är ju aldrig fel!

Ikväll ska Allegra komma inom med lite gott från sitt trädgårdsland. Hon har varit och hälsat på vänner här i närheten och var snäll och erböjd sig att komma inom oss!

Ett par i vår bekantskapskrets håller på att dela på sig. Vilket är väldigt tråkigt! En tredje part är inblandad och jag hatar sånt! Varför reder man inte upp gammalt innan man inleder något nytt????!!! Usch ja.. Jag blir verkligen förbannad på sånt..!!

1 comment: