Thursday, April 8, 2010

Livet med Mira

Hej vänner och bekanta!

Jisses va vi haft fullt upp. Det är intensivt med 3 små barn ska ni veta. Känns som om vi aldrig hinner med allt som vi skulle vilja. Alltid någon som vill ha hjälp med något, någon som vill mysa, ha en extra kram, hjälp att klä på sig, starta en film, mat osv... Tur hjälp kommer snart :-)

Mira växer så det knakar. Hon är så go. Nätterna fungerar bra. Hon somnar snabbt efter att hon ätit. På morgonen brukar hon och jag ha lite mys. Bara vi vakna. Morgonhimmel att titta på och mycket mys. Vi har lagt till med en rutin. Sen eftermiddag bäddar jag ner "Mirisen" i vagnen, tar med mig Bisse och så ger vi oss ut på en lång promenad. Som många andra små bebisar, så sover hon så gott i vagnen. Lite mat innan dess, sen så är allt på topp. Killarna brukar då vara hemma och hjälpa till med maten, så äter vi alla tillsammans sen när vi är hemma igen. Känns bra att komma ut på en rejäl runda med Bisse också.

Noah har varit och lekt med Embla idag. Ute i trädgården. Fixat och donat i lekstugan. Det var lite kallare idag, men ändå skönt. Härligt när barnen kan vara ute och leka.

Bara Gustav av barnen som är vaken här. Ska bada honom nu, sen blir det saga och sängen för honom med. Det kanske är något på tv ikväll som 2 trötta föräldrar kan titta på sen :-)

Tjing J

No comments:

Post a Comment