Monday, November 30, 2009

Anders slaskar, julen braskar

Idag ringde förskolan och berättade att N trillat och slagit sig när de spelade innebandy. Så det blev en kort jobbdag och eftermiddagen spenderades på sjukan. Som tur va blev det mest blåmärken. De var lite oroliga för en tand. Så vi fick en akuttid. Men det visade sig att det inte var någon fara. Ja säg de barnen! Jag hatar när förskolan ringer. Det betyder typ alltid något dåligt besked. Men tur att min grabb klarade sig bra ändå! Han ska vara hemma och vila med farmor nu några dagar för att återfå formen!

Som tur var, va Bea ledig idag och kunde ta lillebror G. Jättetack till henne! Det underlättar något enormt när man har goa vänner som ställer upp när det behövs!

Både grabbarna vilade på soffan ikväll innan det blev bad, saga och sängen. Något tagna var det nog båda två. Det blev en lång dag för de båda.

I morgon är det 1 dec och visst är det härligt? Nu går det på rätt håll. Vi hade en mycket trevlig första advent och barnen åkte karusell och träffade tomten på julskyltningen. Vilken lycka!

3 comments:

  1. Vad skönt att det gick bra för lillkillen, men alltid otäckt när dom gör sig illa.!

    ReplyDelete
  2. uch ja man blir såå nervös när de ringer

    ReplyDelete
  3. Klart jag ställer upp. Nu passade det ju extra bra eftersom jag hade ledig dag till råga på allt. Kramar Bea

    ReplyDelete