Tuesday, February 2, 2010

Februari

Ett steg närmare målet :-)

Februari är egentligen en skitmånad. Syftar då på en liten tjej som bodde långt uppe i vårt vackra land, och som valde just denna månaden för några år sedan att dö i. Är det kallt och trist så är det kanske lättare att släppa taget. Tja... Vad vet jag.

Det som inte är skit med februari det är att Gustav fyller 2 år!!!! :-) Min fine lille skrutt ;-) Han lyser verkligen upp en annars så trist tid.

Noah börjar bli så stor med allt vad det innebär. Det är inte alltid guld och gröna skogar. Han och kompisarna på förskolan busar rätt mycket. Häromdagen hade de kastat snöbollar på en av tjejerna. Inte så snällt! Flickan blev såklart ledsen och det blev pratande med fröken. De lyssnar inte alltid på vad fröken säger. Gud så jag beundrar personalen på förskolan, för ett helt gäng 4-5 åringar kan inte vara helt lätt. I morse ville Noah gå till förskolan med bara kalsonger under overallen. Jisses. Den ungen kan gå på när han vill. Det blir några utbrott ibland, men det är smällar man får ta. Gäller att vara bestämd. För jag är ju den vuxne och Noah kan inte få bestämma vissa saker hur gärna han än vill. När barnens mamma hämtade sist hade Noah och 2 andra pojkar fyllt vasken med papper... Lämnat kranen på och vips sa hade de en liten översvämning. När sådant har hänt är det bara toppen att hämta. Man orkar inte riktigt ta tag i det klockan halv 5 på eftermiddagen. Suck. Men sen försöker jag se det som att "barn är barn", och de lär sig ju genom att testa. Bus är en naturlig del av deras liv. Sålänge det inte går överstyr så är det okej. Därmot inte sagt att det alltid är så lätt att vara förälder, för det är det inte.

Börjar bli dags att börja på kvällsmaten nu!
Ha det gott och Johanna vi tänker på dig!

Tjing J

1 comment:

  1. skönt att höra att allt e bra med er...Här e det oxå bara bra.
    ha det så bra på er....

    ReplyDelete