Friday, March 26, 2010

Solsken och 15 grader

Ja jisses vilket underbart och härligt vårväder vi haft här idag. Egentligen skulle vi bara vara hemma, men det fina vädret fick oss att ge oss ut. Bland annat gick vi till pojkarnas förskola och visade upp lilla Mira. Något vi lovat alla barn och fröknar att göra ;-) N och G plockade fram sina cyklar och cyklade hela vägen till förskolan, sen en sväng till Maxi. Inga bråk och inga gnäll. M sov så gott i vagnen hela tiden. En riktigt härlig stund fick vi alla tillsammans idag!

På em kom Bea, Embla och lille Lukas. Barnen lekte fint ute i trädgården och Bea fick lite Mira gos :-) Lagom tills jag startat grillen slöt Fredrik, Ossi, Mats, Oskar och Julia också upp. Så vi har bara haft mys hela dagen! Mira har njutit i fulla drag av allt mys med alla! Jättefina kläder fick hon av båda familjerna! Får prova dem snart! Det passar jättebra med kläder, för som bekant har vi ju inte så mycket tjejkläder än.

Ikväll blir det till att titta på finalen av Let's Dance. Så intresserad är jag inte av det. Men S vill se det, så då får man ju ställa upp. Alla barnen sover för tillfället, så jag ska passa på att sticka ut på en runda med Bisse innan det är tvdags och soffläge för mig.

Trevlig helg önskar vi alla er alla!

No comments:

Post a Comment