Wednesday, March 3, 2010

Sommarledighet

Då jag kom till förskolan i eftermiddag hängde det "sommarledighetslappar" vid barnen fack. Shit tänkte jag. Redan? Men det är väl tid för det. Alla ska ju planera sin semester och personalen kan inte planera sin om de inte fått in barnens ledighet. Det bli enkelt att fylla i Noah och Gustavs lapp. SOMMMARLOV!!!! Självklart ska de vara helt lediga i sommar, under tiden skolan är ledig i alla fall. De ska få vara hemma och mysa med familjen! Tror verkligen de behöver det! Åh sommaren tycker jag alla barn borde få vara lediga!

Annars inte så mycket nytt. Väntar mest på lillebror/lillasyster. Myser med Lukas sålänge. Gud va fin den lille killen är! Jobbar, umgås med vänner och familj. Hur är det med er?

3 comments:

  1. Hej vännen! Klart ni ska ha sommarledighet tillsammans =)) Det behöver man verkligen.. Vi har semester möte idag på jobbet.. Skulle fyllt i semesterlapparna senast slutet av februari. Oj oj vad det kändes konstigt för tittar man på vädret känns det väldigt låååångt dit =)) Allt bra med er annars?

    Med mig är det helt okej.. Varit lite mycket den senaste tiden.. Mycket jobb o allting annat.. Bilderna o så går det framåt med.. Polisförhör nästa vecka sen får vi se om det blir åtal mot honom.. Men det verkar så.. För övrigt rullar livet på som vanligt =)

    Tänker på er oxå! Snart dags för nästa att kika ut =) Dagarna går fort! =) Härligt!
    Kram från mig till dig o hela familjen!

    ReplyDelete
  2. Grattis till graviditeten! Stort lycka till!

    ReplyDelete
  3. Ah Johanna. Sommaren känns långt borta, men ändå inte.. Det kommer att gå fort ska du se ;-)

    "Mamma till Tuva" Tack för din kommentar! Kul med en ny läsare! :-)

    ReplyDelete